Omite el contenido
clase de repostería

Taller de masa madre con el Bruny Baker

clase de repostería

Taller de masa madre con el Bruny Baker

8 reseñas
Duración
2 horas
Tamaño del grupo
Hasta 10 personas
Incluye
Alimentos, Equipo
Idioma
Inglés
clase de repostería

Taller de masa madre con el Bruny Baker

clase de repostería

Taller de masa madre con el Bruny Baker

8 reseñas
Duración
2 horas
Tamaño del grupo
Hasta 10 personas
Incluye
Alimentos, Equipo
Idioma
Inglés

Qué harás

We will: Make bread dough, discuss grains, seeds, flour types, hydration, salt and the importance of weights and measures. You will learn how to make and maintain a sour dough starter. You will learn to shape loaves ready for baking and set them aside in bannetons. We stretch and fold dough, discuss auto laise and the chemical processes at play. Then you will learn how to use a lune to cut loaves and peel loaves into the oven. We look at the relationship between temp, hydration, time and yeast activity. You will learn how to use a cast iron camp oven to bake great bread at home in your gas or electric oven. We will discuss brick oven construction, lighting the fire, wood types, length of burn, hazards etc. After removing the bread from the oven we will enjoy a morning tea of fresh bread with seasonal toppings like fresh herbs , and butter and jam with good coffee and tea. Wrap your loaf to take home. Clean up while we chat and answer questions. .12.00

Tu anfitrión

Obtén más información sobre John

John

I am a qualified chef and teacher. Recently I ran my own wood fired eatery for 6 years and worked as a wood fired baker at the Bruny island cheese co for 7. Some of my earliest memories were of my Father who loved making bread and beer. His passion for fermentation and growing food came from his father, and it has rubbed off again. For two hours each bake day I make sourdough bread for my roadside stall. I love the alchemy of wild yeast, water, flour and fire. I have fired a brick oven at least 4000 times. Speaks for itself really. On the days I don't bake I garden. I love sharing what I do. I grow a huge garden (just like Dad)

Qué incluye

Alimentos
Morning Tea of good coffee and fine tea with home made bread, butter and toppings. Bread to take home.
Equipo
Aprons, and all utensils needed for the class.

Fotos de los participantes

Reseñas de los huéspedes

Sección de navegación para las páginas de reseñas

Donde estarás

It's a short ferry ride from Tasmania to Bruny Island, known for its rugged coastline great oysters, and cheese. Wind 2.5 km down our private road through tall native forest to our water front home and sourdough studio. Experience the quiet beauty for which southern Tasmania is famous while knocking out some great sour dough. Our purpose built wood fired oven and huge marble work bench are perfect for teaching bread making

Disponibilidad

Cosas que no puedes olvidar

Política de cancelación

Todas las experiencias pueden cancelarse y reembolsarse completamente dentro de las 24 horas posteriores a la compra, o al menos 7 días antes del inicio de la experiencia.

Política de comunicación

Comunícate siempre a través de Airbnb. Para proteger tus pagos, nunca transfieras dinero ni te comuniques fuera de la página o la aplicación de Airbnb.

Requisitos para los huéspedes

Pueden asistir 10 personas de 18 años de edad o más.

Documento de identidad oficial

Tendrás que tomarte una foto que coincida con la del documento de identidad. Esa es la manera en que Airbnb verifica quién participará en la experiencia. Solo tendrás que hacerlo una vez.

Más consejos

Plan your journey and let us know if we can be of assistance.

Se verifica la calidad de las experiencias en Airbnb

Se verifica la calidad de las experiencias en Airbnb

  • Expertos locales

    Organizadas por gente local que ama el lugar de dónde es y lo que hace

  • Grupos pequeños

    Los grupos son de tamaño reducido, para que no te pierdas nada.

  • Altos estándares

    En cada experiencia se evalúa el acceso único.

John
Taller de masa madre con el Bruny Baker
8 reseñas
Desde S/289 por persona
8 reseñas
Desde S/289 por persona