Cena con CulinAri_elle

Viajar a 14 países (y contando) me reveló el encanto de crear arte comestible para aquellos que comparten el mismo amor por la comida de todo el mundo.
Se tradujo automáticamente
Chef en Los Ángeles
Se ofrece en tu alojamiento

Filipino Boodle Fight

S/508 
Mínimo S/2.029 para reservar
Originally rooted in the Philippine military, the boodle fight is traditional communal feast where food is laid out on banana leaves and enjoyed "Kamayan"-style (with bare hands), without utensils or plates. This menu features an abundant spread of grilled meats, seafood, rice, tropical fruits, and dipping sauces. Festive and deeply cultural, it’s a vibrant shared experience that brings people closer through food symbolizing unity, camaraderie, and equality.

Brunch and Bloom

S/606 
Mínimo S/1.210 para reservar
A serene mid-morning feast designed to gently wake and nourish the body—think grilled nectarine and goat cheese toast, rustic smoked salmon bagels, prosciutto & arugula eggs benedict, croissant french toast, sourdough waffles, and of course, good ol’ avocados with sunny-side-up eggs. Each party may select up to three different dishes from the offerings above, which will be served in the appropriate quantities for your group. All brunches are accompanied by a spread of organic, seasonal fruits.

Romantic Table for Two

S/897 
Mínimo S/1.522 para reservar
A four-course meal composed of soup, appetizer, entrée and dessert. 1.) Delicately simmered shrimp bisque with blue crab, mussels and a side of crostini; 2.) crab cake appetizer with tarragon remoulade, mesclun with seasonal fruits and honey balsamic reduction; 3.) 6 oz wagyu NY strip steak with truffle beurre blanc and pan-roasted petite vegetables; 4.) mille crêpes infused with ginger, cardamom and pistachio. Perfect for an intimate evening to remember.

Hors D'oeuvres Spread

S/897 
Mínimo S/1.691 para reservar
Offering an elegant charcuterie board with aged cheeses, cured meats, and seasonal accompaniments; finger foods such as smoked salmon cucumber rounds, shrimp cocktails, beef tenderloin crostini and roasted tomato bruschetta.

The Surf & The Sear

S/897 
Mínimo S/1.792 para reservar
A luxurious pairing of a tender American Wagyu New York strip, grilled to your preferred doneness, and golden panko-crusted lobster tails, finished with a yuzu truffle beurre blanc. Served alongside a crisp little gem Caesar salad and concluded with warm bread pudding topped with guava compote and a scoop of mascarpone gelato.

Modern Southeast Asian

S/897 
Mínimo S/1.792 para reservar
A bold and vibrant 4-course journey inspired by the rich flavors of Peranakan cuisine, where fresh herbs, spices, and contemporary technique meet. From Yum Khai Dao (crispy egg salad) and century egg silken tofu, to 72-hour beef short rib, and red bean mango sticky rice—each dish reimagines tradition with modern elegance.
Puedes escribirle a Arielle Nicole para pedirle personalizaciones o hacer cambios.

Mis cualificaciones

Chef
14 años de experiencia
Sous Chef en Nobu Beverly Hills.
Aspecto destacado de tu carrera
Chef privado de famosos | Chef ejecutivo | Michelin y Bib Gourmand | 15 años de experiencia
Recomendaciones y capacitación
Grado en Gestión de Hoteles, Restaurantes e Instituciones, especialidad en Artes Culinarias.
Para proteger tus pagos, usa siempre Airbnb a la hora de transferir dinero y comunicarte con los anfitriones.

Mis especialidades

Iré donde estés

Me desplazo a donde estén los participantes en las siguientes ubicaciones: Los Ángeles. Para reservar en una ubicación diferente, puedes enviarme un mensaje.

Lo que debes saber

Requisitos para los huéspedes

Pueden asistir participantes de 18 años o más.

Accesibilidad

Mensajea a tu anfitrión para obtener más información. Más información

Política de cancelación

Si cancelas la reservación al menos 3 días antes del horario de inicio, recibirás un reembolso total.
S/606 
Mínimo S/1.210 para reservar
Cancelación gratuita

Verificamos la calidad de Chefs en Airbnb

Evaluamos a cada chef en función de su experiencia profesional, al porfolio de menús creativos que propone y su reputación. Más información
¿Encontraste un problema?

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Originally rooted in the Philippine military, the boodle fight is traditional communal feast where food is laid out on banana leaves and enjoyed "Kamayan"-style (with bare hands), without utensils or plates. This menu features an abundant spread of grilled meats, seafood, rice, tropical fruits, and dipping sauces. Festive and deeply cultural, it’s a vibrant shared experience that brings people closer through food symbolizing unity, camaraderie, and equality.

Brunch and Bloom

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Romantic Table for Two

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Hors D'oeuvres Spread

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The Surf & The Sear

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A luxurious pairing of a tender American Wagyu New York strip, grilled to your preferred doneness, and golden panko-crusted lobster tails, finished with a yuzu truffle beurre blanc. Served alongside a crisp little gem Caesar salad and concluded with warm bread pudding topped with guava compote and a scoop of mascarpone gelato.

Modern Southeast Asian

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A bold and vibrant 4-course journey inspired by the rich flavors of Peranakan cuisine, where fresh herbs, spices, and contemporary technique meet. From Yum Khai Dao (crispy egg salad) and century egg silken tofu, to 72-hour beef short rib, and red bean mango sticky rice—each dish reimagines tradition with modern elegance.
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